З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
27 травня 2024

За кулісами тріумфу: що таке Calvin Klein?

За кулісами тріумфу: що таке Calvin Klein?

Протягом тривалого періоду Calvin Klein став поборником натхнення та вираження прогресивних ідеалів. Чи то комерційні ініціативи, чи готовність проводити важливі розгляди чи прагнення до демонстрації прикладу, цей глобальний бренд мав на меті розширити межі представництва та інклюзивності як усередині організації, так і за її межами.

Calvin Klein: чий бренд?

У 1968 році, коли народився Calvin Klein, Баррі Шварц та Келвін Кляйн, якому тоді було 25 років, збудували індивідуальну організацію, яку зараз знає кожен. Коли він відкрив особисту організацію, індустрія американської моди переживала важкий період – на той час домінували одяг хіпі та міні-спідниць. У свою чергу власники зробили ставку на мінімалізм та чіткі лінії. Спочатку він був відомий своїми костюмами та пальтами, особливо окремими речами, які можна було комбінувати за принципом капсульного гардеробу.

Першим дилером Кляйна був Дональд О'Браєн, керівник Bonwit Teller, відомого на той час розкішного торгового дому. Після цього відкрилося ще більше можливостей, особливо після того, як Бонвіт Теллер поширив продукцію Кляйна. Незабаром інші магазини, такі як Bergdorf Goodman та Saks, розмістили замовлення, тому Calvin Klein Ltd. вже першого року мала надзвичайний прогрес.

Хто такий Calvin Klein?

У 1959-62 роках Келвін отримував знання в одному з нью-йоркських інститутів. Він навчився любити моду ще в дитинстві, його мати та бабуся зіграли велику роль у його ранньому інтересі. Коли він, нарешті, закінчив навчання, незабаром знайшов невеликі роботи в індустрії моди, перш ніж дизайнер Ден Міллштейн найняв його для копіювання та створення ескізів речей з європейського подіуму.

Кляйн на той час заробляв на життя скромно. Він багато чому навчився, спостерігаючи за показами мод у Парижі, але потім почав працювати дизайнером для виробника пальта під назвою Halldon Ltd. На цій посаді він набув деякого схвалення, але відчув необхідність втілити щось своє. Так було реалізовано перші плоди Calvin Klein.

На сьогодні бренд намагається все більше долучитися до зберігання планети та запобігання виснаженню природних чи фізичних ресурсів, щоб вони залишалися доступними у довгостроковій перспективі. Організація має нові технології виробництва, які спрямовані на щорічне зменшення шкідливих відходів, тому компанія співпрацює з різними асоціаціями для безпечнішого виробництва як для синтетичних, так і натуральних волокон.

Що означає Calvin Klein Jeans?

Calvin Klein Jeans були спочатку введені у 1978 році. Це була частина збільшення бренду Calvin Klein, яка у найближчому майбутньому стала поширеною завдяки своєму розмаїттю та почуттю смаку: від традиційних вільних силуетів до сучасних та незвичайних, таких як скінні чи бойфренд.

Як правильно вимовляти Кельвін Кляйн?

Вимова варіюється в залежності від мови, але загальноприйнята англійська вимова звучить як "Келвін Кляйн". Однак, не забувайте, що інші люди можуть вимовляти найменування марок та імен по-своєму, і це цілком нормально.

Де виробляють Кельвін Кляйн?

Келвін Кляйн виробляють у Китаї. Крім того, матеріали, які вони використовують, часто постачаються з-за кордону. Шкіра може бути виготовлена в Італії, а деякі тканини виготовляють в Японії - але «складання» (шиття та розкрій) в основному робиться в Китаї.

Що випускає Calvin Klein?

Все почалося з колекції вишуканих жіночих образів, яка пізніше розширилася до штанів, чоловічого вбрання, парфумерії, ювелірних виробів та багато іншого. До того, як бренд випустив свою культову спідню білизну, її найбільше любили за джинсові тканини та трикотажні вироби з логотипами.

Магазини Calvin Klein постійно оновлюються свіжими позиціями та трендовими речами, що підкреслює їхнє розуміння того, як привернути увагу своїх фанатів та зачепити погляд споживача. На сайті або в інтернет-магазині MD Fashion ви знайдете різні штани, сукні, зручну спідню білизну, топові аксесуари та багато іншого.

  •  1  2
    1
    75 80 85 Жіночий чорний двосторонній ремінь Calvin Klein Жіночий бежевий двосторонній ремінь CK BUCKLE REVERSIBLE BELT 3CM Calvin Klein Calvin Klein Жіночий бежевий двосторонній ремінь CK BUCKLE REVERSIBLE BELT 3CM Calvin Klein 3 290 грн
    ONLINE EXCLUSIVE
  •  2  3
    4
    70 75 80 85 90 Жіночий чорний двосторонній ремінь Calvin Klein Жіночий бежевий двосторонній ремінь CK BUCKLE REVERSIBLE BELT 3CM Calvin Klein Calvin Klein Жіночий чорний двосторонній ремінь Calvin Klein 3 290 грн
  •  3  4
    3
    41 42 43 44 45 Чоловічі чорні снікерси LOW TOP LACE UP KNIT Calvin Klein Чоловічі бежеві снікерси LOW TOP LACE UP KNIT Calvin Klein Calvin Klein Чоловічі бежеві снікерси LOW TOP LACE UP KNIT Calvin Klein 6 990 грн
    ONLINE ONLY
  •  4  5
    7
    36 37 38 39 40 41 Жіночі чорні кросівки RUNNER LACE UP MONO MIX Calvin Klein Calvin Klein Жіночі чорні кросівки RUNNER LACE UP MONO MIX Calvin Klein 6 990 грн
    NEW
Де купити Calvin Klein?
  • Calvin Klein Київ ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 12
  • Calvin Klein Київ ТРЦ "Gulliver", вул. Спортивна, 1а
  • Calvin Klein Дніпро ТЦ "Most City"м. Дніпро, вул. Глінки, 2
  • Calvin Klein Харків ТРК "Nikolsky", вул. Григорія Сковороди, 2а
  • Calvin Klein Одеса ТРЦ "City Center", пр-т. Небесної Сотні, 2
  • Calvin Klein Львів ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська, 226а