З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
20 травня 2024

Ідеальне взуття під плаття!

Ідеальне взуття під плаття!

Під час створення образу, хочеться, щоб усе ідеально поєднувалося. Це може бути особливо складно, коли є стільки модних варіантів і тенденції, які змінюються сезон за сезоном. З усім цим різноманіттям важко зрозуміти, як підібрати взуття під плаття. Але ви ніколи не дізнаєтесь, що працює, а що ні, доки не проекспериментуєте зі своїм гардеробом або не прочитаєте наші поради!

Довжина плаття

Міні, міді чи максі! Яке взуття підходить до довгого плаття, а яке до короткого? Якщо ви полюбляєте короткі сукні, ідеальним варіантом у виборі взуття будуть босоніжки або туфлі з відкритим носком. Для більш повсякденного або спортивного образу чудово підійдуть кросівки та кеди. Якщо ви не знаєте, як носити плаття з кросівками, спробуйте спочатку підбирати взаємопов’язані кольори та стилі, щоб досягти гармонії у вашому вигляді. Наприклад, джинсові плаття дуже пасують до спортивного взуття. Фанатам середньої довжини краще обирати туфлі на середніх підборах, челсі, ботильйони, кросівки, казаки та високі чобітки. Складнішим питанням буде, що взути під довге плаття, адже, якщо взуття буде підібрано неправильно, це може сильно зіпсувати образ. Влітку чудовим вибором будуть босоніжки на невеликому підборі або з низьким ходом. До закритих вечірніх суконь личать високі каблуки. Для більш холодної пори року підійдуть ботфорти або черевики на підборі.

Колір плаття

Взуття та сукня має доповнювати один одного. Для офіційних випадків сріблясті, золоті, чорні та бежеві кольори доповнюють сукню, незалежно від її кольору. Стосовно повсякденного одягу – це білий, чорний, коричневий і сірий відтінки.

Розповсюджені запитання:

Які туфлі підійдуть до чорного плаття?

Обирайте туфлі будь-якого кольору. Золоті, срібні, червоні туфлі надають вбранню витонченості та стилізованості.

Які туфлі підійдуть до білого плаття?

Віддавайте перевагу не надто темному взуттю, оскільки воно може створити дивний контраст. Для білої сукні ідеально підійдуть туфлі нюдового або світлого відтінку.

Які туфлі підійдуть до червоного плаття?

Чорний, блакитний та металевий колір взуття підкреслить вашу елегантність.

Які туфлі підійдуть до бежевого плаття?

Для досягнення легкості та гармонії оберіть взуття нюдового чи білого відтінку.

Які туфлі підійдуть до рожевого плаття?

Підкресліть ніжність рожевого відтінку за допомогою туфель у пастельних кольорах. Білі або сріблясті туфлі нададуть вашому образу легкості та вишуканості.

Які туфлі підійдуть до синього плаття?

Чудове поєднання буде з пудрово-рожевим кольором. Непоганим вибором буде також взуття м’ятного, синього та сірого кольору.

Які туфлі підходять до зеленого плаття?

Вибирайте між білим, сріблястим, золотим, чорним та зеленим в різних відтінках. Навіть червоні туфлі будуть мати гарний вигляд. З правильно підібраними аксесуарами можливості безмежні.

Які туфлі підійдуть до голубого плаття?

Білий, нейтральний чи сріблястий колір додасть свіжості та невимушеності.

Які туфлі підійдуть до бірюзового плаття?

Підберіть взуття, яке гармоніює з кольором вашого одягу, або оберіть відтінок синього чи сріблястий.

Які туфлі підійдуть до бордового плаття?

Можна вибрати взуття у чорному, нейтральному чи темно-бордовому кольорі.

Які туфлі підходять до фіолетового плаття?

Взуття у фіолетовому, лавандовому або сірому відтінках чудово підкреслить ваш стиль. Загалом вибір до будь-якого кольору сукні є досить великий, найголовніше орієнтуватися на особистісні вподобання. Вибір за вами!

Привід для добору аутфіту.

Важливим фактором в тому, як підібрати туфлі до плаття є нагода. Вам би не хотілося вдягнути на весілля те саме взуття, що й на пляж! Для офіційних та важливих подій чудовим вибором будуть туфлі на підборах . В холодну пору року або погану погоду взуття на плоскій підошві, кросівки, черевики є найкращим варіантом. Отже, вибирайте взуття до плаття, які відповідають нагоді, і ви обов’язково справите гарне враження!

Як підібрати колготки до плаття?

Існує багато варіантів кольорів колготок, але важливо вибрати той, що буде ідеально доповнювати цілісність образу. Якщо ваше плаття вже має насичений колір, розгляньте можливість вибору колготок тон в тон для створення однотонного вигляду або контрастних, щоб додати цікавості. Звертайте увагу на текстуру та матеріал вашої сукні - для легких, повітряних суконь підійдуть прозорі колготки, а для осінніх чи зимових нарядів - товсті та матові. Обирайте колготки з урахуванням характеру події: для вечірніх виглядів - блискучі чи з малюнками, для денних - нейтральні.

Експериментуйте, обираючи те, що буде гармоніювати із вашим стилем та підкреслить ваш образ. Відвідайте сайт MD-Fashion і ви точно знайдете, що взути під плаття!

  •  1  2
    6
    36 37 37.5 38 38.5 39 40 41 Жіночі чорні шкіряні човники Baldinini Baldinini Жіночі чорні шкіряні човники Baldinini 16 900 грн
  •  2  3
    11
    35 37 38 39 Жіночі чорні шкіряні лофери Moschino Moschino Жіночі чорні шкіряні лофери Moschino 13 990 грн
  •  3  4
    40
    36 37 38 39 40 Жіночі чорні шкіряні лофери Aligrey Gant Gant Жіночі чорні шкіряні лофери Aligrey Gant 8 990 грн
  •  4  5
    47
    36 37 38 39 40 Жіночі чорні замшеві лофери Aligrey Gant Gant Жіночі чорні замшеві лофери Aligrey Gant 8 290 грн
Де купити плаття?

Питання «Де купити гарне плаття?» хвилює багатьох жінок, особливо перед святами. Щоб не помилитися та не розчаруватися, рекомендуємо відвідати магазини відомих брендів.

  • Walker Київ ТРЦ "Gulliver", вул. Спортивна, 1а
  • STEM Київ ТРЦ "River Mall"м. Київ, Дніпровська набережна, 12
  • Stem/Walker Дніпро ТЦ "Most City"м. Дніпро, вул. Глінки, 2
  • Stem/Walker Харків ТРК "Nikolsky"м. Харків, вул. Григорія Сковороди, 2а
  • STEM Одеса ТРЦ "City Center"м. Одеса, вул. Небесної Сотні, 2
Де купити гарне плаття у Львові?

Вам підійде магазин STEM Львів ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська, 226а

Як купити плаття по Інтернету?

В інтернет-магазині MD Fashion ви можете підібрати взуття та одяг для всієї родини. Біля кожного товару вказані розміри і розмірна сітка, за допомогою якої ви можете підібрати товар. Покупку можна оформити на сайті з доставкою «Новою Поштою» або забронювати речі в магазині, щоб прийти та поміряти. В інтернет-магазині та магазинах-партнерах мережі ціни однакові. Винятком можуть стати наявність спеціальних акцій та дисконтна програма для зареєстрованих користувачів сайту.