З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
10 червня 2024

Як підібрати сумку до одягу?

Як підібрати сумку до одягу?
Підбір нової сумки може бути непростим завданням – тут потрібно дуже багато враховувати – саме тому більшість людей просто обирають тип сумки виключно на основі останніх модних тенденцій або намагаються поєднувати інші аксесуари. Сумка, яку ви носите, може покращити ваш загальний вигляд і додати нотку витонченості чи невимушеної елегантності, тому давайте зрозуміємо разом, як правильно підібрати сумку!

Розмір сумки

Пізнати, як вибрати розмір сумки так само важливо, як і знайти одяг відповідної величини. Якщо розмір вашої нової сумки не підходить для вашої фігури, вона може підкреслити неправильні частини вашого тіла та не продемонструвати весь його потенціал. Наприклад, тим, хто має високий зріст, слід намагатися уникати носіння мініатюрних сумок, оскільки це підкреслить різницю у розмірах.

Стиль і форма сумки

Як згадувалося раніше, дуже важливо вибрати тип сумки, який доповнює вашу фігуру, але, як правило, форма сумки має бути протилежною вашому типу фігури. Наприклад, ми не будемо поєднувати вечірню сукню з великою сумкою. Погляд буде природно привернутий до будь-якої частини вашого тіла, якої торкається основна частина вашої сумки. Існує безліч стилів сумок на вибір, а тенденції постійно змінюються, тому люди часто не знають, з чого почати.

Колір сумки

Як вибрати колір сумки – один із найпростіших кроків. Поєднання кольорів сумки з взуттям — класичний спосіб виглядати цілісно. Загалом для жінок аксесуари з домінуючими кольорами або візерунками можна використовувати, щоб прикрасити трохи простий одяг, тоді як сміливі вбрання чудово поєднуються з сумками нейтральних кольорів. Сумка в яскравому відтінку може зробити монохромний або звичайний, нудний наряд більш живим. Так само солом'яна сумка може стати ідеальним вибором для романтичних літніх або осінніх образів.

Комфортне використання

Переконайтеся, що перед покупкою будь-якого типу сумки ви випробували її на собі та переконалися, що обраний вами спосіб носіння є абсолютно зручним. Це дозволить вам отримати краще уявлення про вагу самої сумки та відчуття сумки на дотик. Якщо у вас проблеми з поставою і ви носите багато речей (наприклад, на роботу), краще використовувати рюкзак.

Привід для придбання сумки

Бажано використовувати різні типи сумок для різних випадків. Подумайте, для чого ви хочете використовувати сумку; це для роботи, події чи повсякденного одягу? Якщо сумка є звичайним доповненням до вашого гардеробу, переконайтеся, що у вас є кілька ідей щодо потенційних випадків використання, інакше вона може просто припадати пилом, а не бути корисною.

Акцент на дрібниці

Пам’ятайте, що ті області, які знаходяться поблизу вашої сумки, зазвичай привертають більше уваги, ніж інші. Сумки через плече набагато краще підходять жінкам, які не мають занадто великих або занадто маленьких грудей, оскільки діагональний ремінець підкреслює їх. Інший приклад: якщо ви носите клатч або сумку, переконайтеся, що ваші руки та нігті мають охайний вид, оскільки сумка приверне до них увагу.

Безпека та надійність при використанні

Важливо не забувати, що основне призначення всіх сумок – безпечне та надійне зберігання ваших речей. Відкриті сумки ідеально підходять для перенесення предметів меншої вартості; проте, коли вам потрібно дізнатися, як вибрати сумку для ноутбука, краще купувати її з пряжками та застібками, щоб вона була міцно закрита.

Обираючи сумку, важливо врахувати не лише її зовнішній вигляд, а й те, як вона поєднується з вашим стилем, відображає вашу особистість та відповідає вашим запитам. Не варто купувати сумку лише через її привабливий дизайн. Зосередьтеся на тому, щоб ваше придбання було не тільки естетично приємним, але й функціональним та відповідним вам. І неодмінно заходьте на наш сайт та в магазини MD Fashion, щоб знайти ту саму!

  •  1  2
    63
    ONESIZE Жіноча м'ятна сумка Replay Жіноча чорна сумка Replay Жіноча біла сумка Replay Replay Жіноча біла сумка Replay 2 895 грн 5 790 грн
    -50%
    LAST CALL!
  •  2  3
    96
    ONESIZE Жіноча жовта шкіряна сумка 1DR XS Diesel Жіноча блакитна шкіряна сумка 1DR XS Diesel Жіноча рожева шкіряна сумка 1DR XS Diesel Diesel Жіноча рожева шкіряна сумка 1DR XS Diesel 5 745 грн 11 490 грн
    -50%
    LAST CALL!
  •  3  4
    99
    ONESIZE Жіноча блакитна джинсова сумка Mexx Mexx Жіноча блакитна джинсова сумка Mexx 1 794 грн 2 990 грн
    -40%
    LAST CALL!
  •  4  5
    99
    ONESIZE Жіноча чорна сумка TH ESSENTIAL S CROSSOVER Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіноча чорна сумка TH ESSENTIAL S CROSSOVER Tommy Hilfiger 2 874 грн 4 790 грн
    -40%
    LAST CALL!
Скільки коштує сумка?

Вартість залежить від розміру та матеріалів. Велике значення має і бренд. Жіноча сумка Tommy Jeans коштує від 2500грн. Класична сумка Guess - від 5500грн. Трендова жіноча шкіряна сумка 1DR оздоблена стразами – до 28000грн

Скільки коштує сумка бананка?

Зазвичай на вартість впливає бренд виробника. Бананка Calvin Klein обійдеться щонайменше у 3800грн. Стильна Casual-бананка Guess кошкує від 4500грн. Ціна ультра модної бананки Diesel починається з 5000грн.