З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
10 червня 2024

Що відрізняє Tommy Hilfiger від Tommy Hilfiger Denim?

Що відрізняє Tommy Hilfiger від Tommy Hilfiger Denim?
У пантеоні фешн-індустрії існує чимало імен, які стали визначними завдяки своєму впливу та винятковому стилю. В оточенні них незмінно виділяється Tommy Hilfiger, бренд, який уже десятиліттями задає тон у цій великій індустрії. Але всередині цього гіганта існує динамічна дихотомія між двома основними лініями: головною Tommy Hilfiger та його молодіжною та більш зухвалою сестринською лінією, Tommy Hilfiger Denim. Що це і чим вони відрізняються один від одного, і як кожна з них вписується в ландшафт сучасної моди?

Багато хто плутає галузі цієї великої корпорації, але що таке Hilfiger Denim насправді?

Denim являє собою різноманітні моделі джинсів, курток, сорочок та спідниць, виконані з деніму та орієнтована на молодь. Нині всі знають цю серію під іншим ім'ям. У 2018 році Hilfiger Denim була представлена як Tommy Jeans, зберігши при цьому свою увагу на джинсовому матеріалі та юнацькому настрої, але підкреслюючи зв'язок із центральним брендом. Ця марка надає не тільки речі з джинсового матеріалу, а й інші елементи гардеробу, включаючи майки, светри та куртки.

Tommy Jeans і Tommy Hilfiger - одне й те саме?

Ні. Tommy Jeans, по суті, вважається охайним молодшим братом Томмі Хілфігера. Корпорація, що складається із загальновизнаних джинсових образів та переосмисленої типовості, має більше новизни, буденності та юнацького ентузіазму, ніж його початкова подоба.

Серед Tommy Hilfiger та Tommy Jeans існують суттєві відмінності, які допоможуть визначити, який антураж підійде саме вам.

Tommy Hilfiger має безліч позачасових товарів для вікової групи від 25 до 40 років. Tommy Jeans, з іншого боку, має цільову аудиторію від 18 до 30 років, тому манера та зовнішні особливості можуть бути дуже різними. Tommy Jeans робить вбрання у невимушеному, кежуальному вигляді, є багато спортивних луків, які зараз дуже популярні. Оскільки Tommy Hilfiger приваблює покупців трохи старших, їх товари трохи дорожчі.

Відповідаючи на запитання: "Томмі Хілфігер денім: що це?" варто просто розповісти про сукупність асортименту.

Як випливає із назви, денім є центральним компонентом стилю Tommy Jeans. Бренд відомий своєю високоякісною джинсовою продукцією, у тому числі штани, куртки та шорти. Ці предмети часто мають численні варіанти прання та оздоблення, щоб надати їм більш міського вигляду. Джинси Tommy Jeans часто поєднують у собі преппі та класичний дизайн із посиланнями до американського вищого класу, натхненими такими видами спорту, як поло. Також бренд регулярно звертається до естетики океану, використовуючи морські кольори, світлі та яскраві. Смужки, якірні мотиви та деталі у морському стилі часто зустрічаються в колекціях Tommy Jeans.

Як відрізнити підробку Hilfiger Denim?

Hilfiger Denim як відрізнити, чи представляє собою річ оригінальність, може бути непросто, але, звернувши пильну увагу на кілька ключових моментів, ви зможете побачити копію. Ефективний метод швидко побачити справжність товару полягає у ретельному вивченні його торгового знака та етикеток: якщо ви виявите нерівні шви та матеріали, які виглядають недостатньо якісно, це, швидше за все, копія. Однак, звертаючи увагу на інші деталі виробу, такі як гудзики і навіть коробка, в якій буде упаковано товар, ви зможете надійніше визначити, справжній це продукт чи ні.

На сайті або в магазинах MD Fashion є великий вибір одягу, взуття та аксесуарів, тому ви обов'язково зможете підібрати щось на свій смак, будь то Tommy Jeans, або будь-який інший бренд! І тепер, коли ви питаєте себе: "Tommy Hilfiger Denim: що це?" у вас не виникне зайвих сумнівів, адже Hilfiger Denim – це важлива ланка центральної корпорації, яка продовжує надихати мільйони людей по всьому світу.

  •  1  2
    16
    ONESIZE Жіноча синя джинсова кепка TH UTILITY DENIM CAP Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіноча синя джинсова кепка TH UTILITY DENIM CAP Tommy Hilfiger 2 690 грн
    NEW
  •  2  3
    8
    XXS XS S M L Жіночий блакитний джинсовий бомбер LETTERMAN DENIM JACKET Tommy Jeans Tommy Jeans Жіночий блакитний джинсовий бомбер LETTERMAN DENIM JACKET Tommy Jeans 11 990 грн
  •  3  4
    3
    S M L XL XXL Чоловіча темно-сіра джинсова сорочка ISAAC DENIM TRUCKER CH6187 Tommy Jeans Tommy Jeans Чоловіча темно-сіра джинсова сорочка ISAAC DENIM TRUCKER CH6187 Tommy Jeans 6 990 грн
  •  4  5
    4
    S M L XL Чоловічий блакитний джинсовий бомбер LETTERMAN DENIM JKT EXT Tommy Jeans Tommy Jeans Чоловічий блакитний джинсовий бомбер LETTERMAN DENIM JKT EXT Tommy Jeans 11 990 грн
Чи можна прати чоловічі туфлі hilfiger denim?

Чоловічі туфлі, включаючи ті, що належать до лінійки Hilfiger Denim, зазвичай не призначені для прання в пральній машині. Прання може пошкодити матеріал взуття та його конструкцію, тому краще прати вручну. В першу чергу, завжди перевіряйте етикетку або вказівки щодо догляду, надані розробником. Там можуть бути вказані специфічні вказівки для вашої моделі взуття.

Де придбати Tommy Hilfiger Denim?
  • Tommy Hilfiger Київ ТРЦ "Sky Mall", пр-т. Романа Шухевича, 2-Т;
  • Tommy Hilfiger Київ ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 12;
  • Tommy Jeans Одеса, Катерининська, 20г;
  • Tommy Hilfiger Дніпро ТРЦ "Caravan", вул. Нижньодніпровська, 17;
  • Tommy Hilfiger Харків, Сумська 122;
  • Tommy Hilfiger Львів ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська, 226а