З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
9 липня 2024

Становлення New Balance

Становлення New Balance

Корпорація стартувала в 1906 році і той, хто створив Нью Беланс, планував запропонувати людству кращу зручність і рівновагу в момент ходьби. Колись неймовірний як показовий бренд «татового взуття», нью беланс, чия фірма втілена Вільямом Дж Райлі, у міру дорослішання набирала популярність і стала уособленням взуття, яке підходить усім.

Багато хто навіть не знає Нью Беланс: що за фірма і які продукти вона представляє? Проте, вже 1972 року корпорація справді стала головним претендентом у світі кросівок. Першим нововведенням були кросівки Trackster. Завдяки новаторській хвилястій основі, що забезпечує покращене з'єднання, New Balance змогли перейти від виготовлення ортопедичної вкладки до випуску повноцінних кросівок.

Де роблять Нью Беланс?

Дві американські фабрики знаходяться в Массачусетсі та Мені, кожна з яких демонструє відданість традиційній майстерності та увагу до деталей. У середньому близько 70% взуття, включаючи основні компоненти, виготовляють підприємства New Balance в Америці. New Balance розширила свою виробничу діяльність у Сполученому Королівстві у 1980-х роках, відкривши заводи у Камбрії та Флімбі. Британські мануфактури стали синонімом якісного виготовлення, втілюючи суть британської майстерності. Японія, де шиють Нью Беланс, демонструє відому точність та відданість країни інноваціям. Фабрики в Кобе та Тотігі є прикладом спілки традиційної майстерності та передових виробничих технологій.

Як пишеться Нью Беланс?

Вважається, що Райлі надихнувся на розробку свого першого творіння, спостерігаючи за курами, що ходять по його невеликій території. Захоплений тим, як бездоганно кури ходять на своїх тризубих кінцівках, Райлі підготував спритний фундамент для об'єднання стопи з трьома пунктами основи. Він навіть випустив ортопедичну вкладку із трьома зубцями на них. Для нього це був новий баланс. Назва виговорюється та звучить як "Нью Беланс", а пишеться як "new balance".

Хто носить кросівки New Balance?

Цільова аудиторія New Balance включає людей, які віддають пріоритет зручності, стилю та продуктивності у своїх вбраннях. Бренд орієнтований на різні сегменти споживачів, такі як марафонці, пішоходи та ентузіасти життя, які шукають високоякісні, функціональні вироби для своїх активних починань.

Продукція New Balance

Екземпляр New Balance 320 став першим із символом «N» на боці. Це було розцінено виданням Runner's World як найкраще взуття для бігу, спочатку перевершивши такі бренди, як Adidas і Nike. Журнал охарактеризував цю модель як ідеальну для активностей молодих марафонців, так і досвідчених легкоатлетів.

Наступним значним номером корпорації був 574. Використовуючи короткий дизайн, різноманітні кольори і дуже життєвий вигляд вони анітрохи не змінилися після довгих років.

Нью беланс 550, коли вийшли зачарували всіх, хоч не так і надовго. Особливості моделювання 550 включають поворотні кола на підошві, фіксацію устілки на носінні - яка, як зазначає творець Стівен Сміт, була справжнім девізом в New Balance наприкінці 80-х років - і його індивідуальний шановний елемент, що «стабілізує брус» у провідній частині стопи, де розташовувався цифровий брендинг. Це сприяло стійкості ніг атлетів при бігу, різких поворотах та швидкій зміні напрямку.

Але відродження класики за допомогою розкрученої колаборації та доведення до вбудованих релізів допомогло цій моделі повстати на п'єдестал. Вже кілька років поспіль нова Нью Беланс 550 має успіх у багатьох країнах. Більшість з яких ви можете купити на сайті чи в магазинах MD Fashion!

Ґрунтуючись на надбання 990 і високу швидкість кросівок 2000-х років, таких як 860v2, корпорація винайшла 9060 кросівки. Це свіжий погляд на знайомий вигляд, який виглядає стильно та практично. Кросівки трохи масивні, але це не заважає поєднувати їх з багатьма образами і залишатися в тренді.

Але особливо яскраво зараз сяє екземпляр 1906 року. Назва є відсилкою до року заснування корпорації і підкреслює глибоку спадщину, що визначає це взуття. Фаворитами сучасності вони стали завдяки їхній універсальності, зручності та привабливому зовнішньому вигляду.

Кросівки нью беланс що це як не інновації, які підкреслюють здатність бренду передбачати та адаптуватися до мінливих ландшафтів технологій, моди та уподобань споживачів.

Крім створюваних продуктів, спадщина New Balance також визначається його прихильністю до соціальної відповідальності, стійкості та залучення до життя соціуму. Активність корпорації з підтримки моральних виробничих користувань, підтримці соціуму по всьому світу відображають ширше бачення того, яким може і має бути підприємництво.

  •  1  2
    99
    8 8.5 9 9.5 10.5 11.5 Кросівки 9060 New Balance New Balance Кросівки 9060 New Balance 7 990 грн
  •  2  3
    99
    4.5 5 5.5 6 6.5 7 8.5 9 9.5 10 10.5 11 Білі кросівки 530 New Balance Бежеві кросівки 530 New Balance Сірі кросівки 530 New Balance Чорні кросівки 530 New Balance Білі кросівки 530 New Balance Бежеві кросівки 530 New Balance Білі кросівки 530 New Balance Чоловічі кросівки 530 New Balance Бежеві кросівки 530 New Balance Бузкові кросівки 530 New Balance New Balance Сірі кросівки 530 New Balance 5 390 грн
  •  3  4
    99
    10 10.5 12 Білі кросівки 530 New Balance Бежеві кросівки 530 New Balance Сірі кросівки 530 New Balance Чорні кросівки 530 New Balance Білі кросівки 530 New Balance Бежеві кросівки 530 New Balance Білі кросівки 530 New Balance Чоловічі кросівки 530 New Balance Бежеві кросівки 530 New Balance Бузкові кросівки 530 New Balance New Balance Чорні кросівки 530 New Balance 5 390 грн
  •  4  5
    8
    3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 Дитячі сірі кросівки 2002 Grade School New Balance Дитячі чорні кросівки 2002 Grade School New Balance New Balance Дитячі сірі кросівки 2002 Grade School New Balance 4 999 грн
Де придбати Нью Беланс?
  • Stem/Walker Київ ТРЦ "Lavina Mall", вул. Берковецька, 6д, 1 поверх
  • Stem/Walker Київ ТЦ "Piramida", вул. Мишуги, 4, 1 поверх
  • Stem/Walker Київ Respublika Park, вул. Кільцева дорога 1
  • Walker Київ ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 10
  • Walker Київ ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича, 176
  • Walker Львів ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська, 226а
  • Walker Львів ТЦ King Cross Leopolis, вул. Стрийська, 30
  • Walker Одеса ТРЦ "Fontan Sky Center", пр. Семафорий, 4
  • Walker Одеса ТРЦ "City Center", пр-т. Небесної Сотні, 2
  • Stem/Walker Харків ТРК "Nikolsky", вул. Григорія Сковороди, 2а, 2 поверх
  • Walker Суми ТЦ "Manufactura", вул. Харківська, 2, 1 поверх
  • Walker Запоріжжя ТЦ "City Mall", вул. Запорізька, 1б
Скільки коштують кросівки New Balance?

Вартість кросівок визначається матеріалами, актуальністю та популярністю моделі. Кросівки з останньої колекції коштують від 3590 грн. На модель New Balance 550 найнижча ціна 4390 грн. А якщо ви налаштувалися придбати щось легендарне на кшталт 993 моделі, до готуйтеся викласти за неї від 12000грн.

Які кросівки New Balance краще?

Щоб визначитися, які Нью Беланс кращі, потрібно зрозуміти для чого ви їх купуєте. У всіх моделей Нью Беланс чудова якість. Одні моделі створювалися для постійної носки, інші для спорту, щоб знизити навантаження на стопу. Наприклад, 860 модель підійде для довгих піших прогулянок. Любите носити взуття на босу ногу – вибирайте 373 моделі. Її фішка в тому, що вона добре вбирає вологу та виводить її назовні. Якщо ви плануєте взяти участь у «Бігу під каштанами» або «Напівмарафоні незламності», сміливо беріть 1080 модель.

Як зашнурувати кросівки
Наступна стаття
Як зашнурувати кросівки