З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
2 липня 2024

Як зашнурувати кросівки

Як зашнурувати кросівки
Є щось приголомшливе в тому, щоб витягнути з коробки свіжу пару розкішного взуття та надіти їх. Ці чудові візерунки та відсутність слідів потертостей – це те, чого нам іноді не вистачає у нашому житті. Раптово наші перевірені, поношені кросівки здаються не такими новими та привабливими. А якщо по-новому поглянути на те, як вони зашнуровані, наша улюблена стара пара може стати нашою улюбленою новою.

 

Як красиво зав'язати шнурки на жіночих кросівках

Класичний метод

Почнемо із класики. Для цього методу просто протягайте зав'язки через усі отвори, щоб вони були рівної довжини і зафіксуйте вузол. Цей варіант підходить для повсякденного носіння і підкреслює природність та зручність кросівок.

Бант

Бажаєте зрозуміти, як красиво зашнурувати жіночі кросівки? Створіть із зав'язок невеликі метелики на верхівці взуття. Просто сплетіть петлю, а потім складіть мотузочки у вигляді метелика. Цей спосіб добре підходить для спортивного взуття з маленькими мотузками.

Зигзагоподібність

Створіть ефект ламаної лінії із використанням зав'язочок, додаючи цікавий акцент до вашого взуття. Пропустіть зав'язочки через прохід, починаючи знизу, як завжди. Після цього замість того, щоб просто сплести петлю, перехрещуйте мотузки в зигзагоподібному порядку через отвори. Це можна створити, наприклад, пропускаючи праву мотузку через отвір ліворуч, а лівий - через отвір праворуч. Продовжуйте цей процес до досягнення верхнього отвору або до тих пір, поки не відчуєте, що мотузки досить натягнуті. Скрутіть петлю внизу або зверху, щоб закріпити мотузки та зберегти створений зигзагоподібний візерунок.

Повторна зав'язка

Для більш впевненої стабілізації мотузок та цікавого зовнішнього вигляду застосовуйте повторну зав'язку. Просто затягніть петлю як завжди, а потім повторіть цей крок ще раз, щоб отримати подвійний вузол. Або витягнувши мотузку з останнього проходу, зав'яжіть її подвійною петлею там, де хочете, щоб був натяг. Протягніть мотузку через вушко так, щоб петля прилягала до взуття. Заплетіть повторну петлю з іншого боку.

Взуття без зав'язок

Часто цей варіант застосовують чоловіки, але якщо ви не знали, як зав'язати шнурки на чоловічих кросівках не помітно, вам сюди. Якщо у вас є взуття із практичною застібкою, не обов'язково зав'язувати мотузки. Просто затягніть їх так, щоб вони сиділи щільно, але не стискали руху. Цей метод підійде для тих, хто надає перевагу швидкому та комфортному взуттю.

Кольорові мотузки

Грайте із забарвленням мотузок! Додайте до взуття виразні або контрастні мотузки, щоб втілити цікавий образ, що запам'ятовується. Це простий метод надати своєму взуттю новизну та оригінальність.

Варіант по-французьки

Французький вузол - це стильний метод сплетення мотузок, при якому вони формують невеликий петельний візерунок. Почніть, намотавши зав’язки один на один. Перекиньте правий кінець під лівий. Потім пропустіть правий кінець через простір, який вийшов. Затягніть вузол, намагаючись не закріпити його занадто сильно, але так, щоб він був надійним.

Прихована петля

Щоб мотузки не бовталися і не заважали пересуванню, можна виконати приховану петлю. Для цього після скручування петлі протягуйте кінці мотузок усередину кросівок або під устілку, щоб вони залишалися непомітними.

Армійська шнурівка

Дізнатись, як красиво зав'язати шнурки на чоловічих кросівках легко. Ось ще один варіант! Протягніть мотузку через обидва проходи внизу. Заправте мотузки так, щоб з кожного боку утворився вишитий візерунок. Вставте одну мотузку ззаду та через прохід прямо над ним. Виконайте те саме для іншої сторони. Перехрестіть обидві мотузки на інший бік і просуньте їх у наступні проходи. Досягнувши верху взуття, сховайте мотузки усередину. Все дуже просто! Ви також можете придбати пару взуття вже з шнурівкою в наших магазинах або на сайті MD Fashion!

  •  1  2
    9
    36 37 38 39 Жіночі чорні снікерси EPIC Replay Жіночі руді снікерси EPIC Replay Replay Жіночі руді снікерси EPIC Replay 4 890 грн
    NEW
    ONLINE ONLY
  •  2  3
    9
    37 38 39 Жіночі чорні снікерси EPIC Replay Жіночі руді снікерси EPIC Replay Replay Жіночі чорні снікерси EPIC Replay 4 890 грн
    NEW
    ONLINE ONLY
  •  3  4
    5
    37 38 39 40 Жіночі кросівки Bevinda Gant Жіночі кросівки Bevinda Gant Gant Жіночі кросівки Bevinda Gant 7 290 грн
    NEW
    ONLINE ONLY
  •  4  5
    2
    40 41 42 43 44 45 Чоловічі коричневі шкіряні снікерси Mc Julien Gant Чоловічі чорні шкіряні снікерси Mc Julien Gant Чоловічі білі шкіряні снікерси Mc Julien Gant Gant Чоловічі білі шкіряні снікерси Mc Julien Gant 7 790 грн
    NEW
Шлях бренду G-Star Raw
Наступна стаття
Шлях бренду G-Star Raw