З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Додатково -5% при оплаті карткою на сайті. Деталі
044 585 50 40
13 травня 2024

Чому Томмі Хілфігер такий популярний?

Чому Томмі Хілфігер такий популярний?

Талант чи упертість: що допомогло бренду перерости з маленької ідеї до грандіозної компанії? 90-ті роки принесли у цей світ смак та різноманітність в особі Томмі Хілфігера. Саме в ці роки знаменитий триколірний торговий знак став справжнім символом стилю і став все більш пізнаваним на вулицях модних мегаполісів. Tommy Hilfiger зумів майстерно поєднати моду і культуру, ставши одним з першопрохідників у такому підході. Успішні маркетингові проекти із залученням зірок не лише надають бренду додаткового шарму, а й зміцнюють його авторитет у світі моди.

Чому Томмі Хілфігер популярний?

Смак. Шукаєте ви повсякденний одяг або щось формальне, у Tommy Hilfiger кожен знайде щось для себе. Ця компанія постійно дивує своїми яскравими рішеннями та привабливими образами. Також бренд пропонує позачасові речі, які ніколи не виходять із моди, що робить їх незамінними у кожному гардеробі. Будь то культові сорочки-поло з фірмовим логотипом або елегантні блейзери бездоганного пошиття, моделі Томмі Хілфігер випромінюють вишуканість.

Якість. Компанія постійно стоїть на тому, щоб використовувати тільки ті речі, які функціонуватимуть довго, починаючи з матеріалів, які використовуються для виготовлення одягу. Від розкішних тканин, таких як бавовна та шовк преміум-класу, до міцної фурнітури, такої як міцні блискавки та гудзики, кожна деталь ретельно відбирається, щоб забезпечити стиль і довговічність. Це робить покупку Tommy Hilfiger розумним вибором для всіх, хто цінує якість у власному гардеробі.

Доступність. Незважаючи на свою репутацію виробника преміум-рівня, Tommy Hilfiger також знайомий своєю доступністю. Бренд пропонує велику різноманітність товарів у різних тарифних діапазонах, тому ви зможете знайти те, що відповідає вашому бюджету. Окрім політики розцінок, продукція доступна для людей усіх форм та розмірів. Приймаючи різноманітність та пропагуючи бодіпозитив, Tommy Hilfiger прославляє індивідуальність та дає людям можливість бачити себе престижними та привабливими.

Прогресивність. Томми Хилфигер завжди знаходиться в авангарді моди та постійно експериментує зі свіжими матеріалами, оформленнями та методами. Прихильність до новаторства є однією з причин, чому бренд Tommy Hilfiger завжди знаходиться на крок попереду.

Як читається Tommy Hilfiger?

"Tommy" вимовляється як "Томмі" з наголосом на перший склад. Повністю вимовляється як [томі хілфігер]. Запишіть, як ви вимовляєте слово "Томмі Хілфігер" у повних реченнях, потім спостерігайте за собою і слухайте. У цій назві нічого не потрібно вигадувати, читайте так, як написано.

Tommy Hilfiger: де виробляють?

Китай та В'єтнам, де шиють Tommy Hilfiger, є основою для відшивання виробів, але бренд тісно співпрацює з місцевими співтовариствами своїх фабрик, щоб створювати найкращий продукт, який виготовляється за найкращих умов.

Tommy Hilfiger: чому так дорого?

1. Немає сумнівів у тому, що назва торгової марки відіграє важливу роль у високих цінах.

2. Асоціація з Hilfiger та знаменитостями робить одяг та інші товари дорожчими, адже багато знаменитостей представлені великими прикладами для людей. Якщо зірка носить певну сорочку з логотипом Hilfiger, її фанати обов'язково захочуть придбати таку саму сорочку.

3. Їхні бавовняні сорочки, шорти та інші предмети одягу виготовлені з бавовни преміум-класу. Він неймовірно м'який і служить довго. Однак проблема високоякісної бавовни в тому, що вона дорога.

4. Крім бавовни, ще одним основним дорогим матеріалом, який Tommy Hilfiger використовує у своєму одязі, є шерсть.

5. Бренд прагне переробляти свій одяг, а також заохочувати своїх клієнтів здавати його назад до компанії. Часто це означає, що компанії доводиться витрачати більше грошей на якісніші матеріали чи інструменти, щоб стати енергоефективними та екологічно чистими.

Томмі Хілфігер, чий бренд має репутацію розробника високоякісного асортименту, яка прослужить довго, коштує своїх грошей. Переходячи на сайт MD Fashion або забігаючи в наші торгові точки, ви можете знайти чудові варіанти за демократичними цінами.

  •  1  2
    8
    XS S M L Жіночий білий топ THC VARSITY TANK SWEATER Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночий білий топ THC VARSITY TANK SWEATER Tommy Hilfiger 4 245 грн 8 490 грн
    -50%
  •  2  3
    34
    XXS XS S M Жіночі темно-сині брюки THC CC TAILORED PANT Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночі темно-сині брюки THC CC TAILORED PANT Tommy Hilfiger 6 495 грн 12 990 грн
    -50%
  •  3  4
    28
    XS S M Жіночий білий кардиган THC MULTI STP CABLE CARDIGAN Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночий білий кардиган THC MULTI STP CABLE CARDIGAN Tommy Hilfiger 7 395 грн 14 790 грн
    -50%
  •  4  5
    39
    XXS XS S M L Жіночий білий сарафан LINEN MIDI SLIP Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночий білий сарафан LINEN MIDI SLIP Tommy Hilfiger 5 094 грн 8 490 грн
    -40%
Де придбати Tommy Hilfiger?
  • Tommy Hilfiger Київ ТРЦ "Lavina Mall", вул. Берковецька, 6д
  • Tommy Hilfiger Дніпро ТРЦ "Caravan", вул. Нижньодніпровська, 17
  • Tommy Hilfiger Харків Сумська 122
  • Tommy Jeans Одеса Катерининська 20
  • Tommy Hilfiger Львів ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська, 226а