З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
15 липня 2024

Які плаття зараз в моді?

Які плаття зараз в моді?
Незважаючи на те, що останні кілька місяців світ захопили брюки та спідниці, не можна заперечувати силу чудової сукні. Вони складають значну частину подіумних образів, які ми бачимо кожного сезону, і літо 2024 року, безумовно, не виняток. Від драпіровок, які нагадують приголомшливі грецькі скульптури, до сучасних дизайнів із сіткою, що оголюють тіло, і до конкуруючих колірних палітр — одна ангельська, друга гаряча, як пекло — можна сказати, що наведені нижче тенденції одягу на 2024 рік є антитезами одна одній. Однак це створює дуже цікаву та непередбачувану когорту суконь, які задовольнять будь-який стиль та естетику, яку тільки можна уявити. Однак все ж, які зараз модні плаття?

Стиль Бохо та прозорі сукні

Сукні в стилі бохо, особливо в’язані гачком, неодмінно будуть всюди цієї весни і не тільки. Якщо прозорість не для вас, відмінною альтернативою є в’язані сукні. Таке вбрання добре поєднується з плетеними босоніжками і багатошаровими прикрасами для додаткового інтересу. Нейтральні тони, змішані з яскравими кольорами у в’язанні гачком, покращать ваш наряд на будь-який випадок. Прозора сукня — ідеальний спосіб брати участь у тренді, але не надмірно оголювати своє тіло. Ви можете надіти шорти, боді або міні-сукню під довшу прозору сукню, щоб створити образ. Це також чудово підходить для відпустки, оскільки воно може переходити від пляжу до вечері.

Творчі вирізи

Якщо не знаєте, які плаття модні цього літа, почніть з творчості. Рання мода продовжує надихати сучасні тенденції стилю, але одна реліквія, від якої ми починаємо відходити, – це повністю оголений живіт. Натомість ми спостерігаємо зростання кількості суконь з вирізами. Цього року ви помітите більше стратегічних вирізів у сукнях. Наприклад, ви знайдете більше вирізів на грудях, грудній клітці, стегнах і верхній частині талії. Вибирайте сукню зі стратегічно розташованими вирізами, щоб підкреслити ваші вигини та додати візуального інтересу. Поєднуйте з ефектними аксесуарами та гладким волоссям для сміливого та сучасного образу.

Довгі білі сукні

Це застаріле переконання, що білі сукні лише влітку, або що лише маленькі чорні сукні можуть зробити вау-гідне твердження. Міні або довжина також завжди прийнятні, але цього року ми бачимо максі білі сукні на подіумах і в соціальних мережах. Довга біла максі сукня кричить про «естетику старих грошей».

Цієї весни дизайнери відмовляються від яскравих кольорів на користь білих суконь, які випромінюють чистоту та витонченість. Від прозорих до вишитих візерунків, білі сукні є обов’язковим атрибутом сезону.

Великий принт

Втомилися від нейтральних і однотонних кольорів? Виберіть сукню з веселим принтом. Тваринисті принти повертаються, створюючи незаперечне відчуття впевненості та привабливості. Шукаєте, які плаття в моді - леопард і зебра допоможуть в цьому. Небесно-блакитний колір Останні кілька місяців червоний колір панує в моді. Навесні, однак, відбувся додатковий перехід до всього барвінкового та небесно-блакитного. Новий колір у місті — синій, особливо небесно-блакитний, який добре поєднується з червоним відповідно до колірного кола. Червоний був кольором «для дівчини» осені та зими, а тепер ми бачимо, як крижаний небесно-блакитний набирає популярності. Тут можна додати до вбрання нотки вишневого, помаранчевого та каштанового кольорів.

Підкреслена талія

Незважаючи на те, що ми любимо оверсайз силуети, цього літа все про підкреслену талію. Відродження лінії талії поєднує вікторіанську витонченість із модернізованими барвами, демонструючи красу підтягнутої талії.

Найпростіший спосіб досягти підкресленої талії – це вибрати сукню з деталями в стилі корсета або зав’язками на талії. Але ви можете перетворити майже будь-яку сукню на облягаючий силует за допомогою пояса — і цей стильний прийом додасть вашому вбранню ще більше індивідуальності.

Шукаючи, які плаття модні в цьому сезоні, можна ще додати багатоярусні силуети, пастельні кольори, джинсові образи та багато іншого. Прислухайтесь до себе та обирайте те, що до душі! А MD Fashion в цьому допоможе: заходьте на наш сайт та в магазини MD Fashion!

  •  1  2
    34
    S M Жіноча коричнева сукня Bodycon ribbed knitted tank dress wmn G-Star RAW G-Star RAW Жіноча коричнева сукня Bodycon ribbed knitted tank dress wmn G-Star RAW 1 876 грн 4 690 грн
    -60%
    LAST CALL!
  •  2  3
    64
    XS S M Жіноча салатова сукня у смужку Mexx Mexx Жіноча салатова сукня у смужку Mexx 1 596 грн 3 990 грн
    -60%
    LAST CALL!
  •  3  4
    69
    XS S M Жіноча рожева лляна сукня PRPY PRPY Жіноча рожева лляна сукня PRPY 1 137 грн 3 790 грн
    -70%
    LAST CALL!
  •  4  5
    62
    S M L Жіноча сіра сукня Pjt Rck Let's Go Grind Dress Under Armour Under Armour Жіноча сіра сукня Pjt Rck Let's Go Grind Dress Under Armour 1 916 грн 4 790 грн
    -60%
Скільки коштує плаття?

Вартість плаття завжди залежить від бренду та матеріалів, які використовуються. MD Fashion пропонує безліч варіантів для найвибагливіших. Вартість суконь з ексклюзивної колекції Diesel Fashion Show від 50 000грн. Класичні Calvin Klein обійдуться від 8000грн до 12000грн. Молодіжні плаття Tommy Jeans коштують до 6500. Бавовняні сукні PRPY коштують від 1500грн.

Як купити плаття по Інтернету?

Якщо ви шукаєте сайти де купити плаття – звертайте увагу на вік сайту та компанії, яка продає одяг та взуття. Важливим фактором є перелік брендів – відомі бренди розміщують свої товари лише у надійних компаній. MD Fashion на ринку України вже більше 10 років.

Де купити гарне плаття?

Якщо ви маєте пересторогу до покупок в Інтернеті, або не знаєте, як зробити заміри плаття, щоб не помилитися з розмірами та довжиною ви можете забронювати плаття в нашому інтернет-магазині та приміряти в торгівельному центрі.

  • Calvin Klein Київ ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича, 176
  • DIESEL Київ Respublika Park, ул. Кільцева дорога 1
  • G-Star Київ ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 10
  • Replay Київ ТРЦ "Sky Mall", пр-т. Романа Шухевича, 2т
  • STEM Київ ТРК «Blockbuster», пр-т. Бандери Степана, 34в
  • Tommy Hilfiger Дніпро ТРЦ «Caravan», вул. Нижньодніпровська, 17
  • Under Armour Дніпро ТЦ «Most City», вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
  • Stem/Walker Харків ТРК «Nikolsky», вул. Григорія Сковороди, 2а, 2 поверх
  • Tommy Hilfiger Харків Сумська 122
  • Gant Львів ТРЦ "Victoria Gardens", вул. Кульпарківська, 226а
Становлення New Balance
Наступна стаття
Становлення New Balance