З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Додатково -5% при оплаті карткою на сайті. Деталі
044 585 50 40
Українська Російська
7 жовтня 2024

Які черевики вибрати на осінь?

Які черевики вибрати на осінь?
Настав час, коли можна носити осінні черевики. А це означає, що трендові утеплені вбрання час витягувати з шаф і підбирати до них ті самі чоботи. Новий сезон приносить захоплююче поєднання взуттєвих тенденцій, комбінуючи вічні фаворити із сучасними оновленнями, так що ви можете грати як із комфортом, так і зі стилем. Цього сезону чоботи, лофери та інші основні предмети одягу осені залишаються непоміченими, адже пропонують щось виняткове для кожного образу. Тому давайте разом з'ясуємо, як обрати осінні черевики.

Чоботи

Однією із яскравих тенденцій 2024 року стане повернення масивних армійських черевиків. Бойові черевики з товстою гумовою підошвою та міцними шнурівками поєднують у собі функціональність та вуличний шик.

Чоботи до коліна знову модні цієї осені. Ці чоботи зі шкіри або замші подовжують ноги та додають вишуканості будь-якому вбранню. З чим носити грубі черевики восени, як не зі спідницями, сукнями та пальто оверсайз, створюючи збалансований силует.

Черевики у стилі вестерн продовжують своє панування в осінній моді. Дизайнери оновили традиційні черевики у стилі вестерн металевою обробкою, вишивкою та гострішими носами.

Черевики з напуском пропонують розслаблений, зручний погляд на осіннє взуття. Версії цього сезону м'якіші, а такі матеріали, як замша і шкіра, створюють невимушену естетику. Носіть їх з вузькими джинсами або багатошаровими спідницями для невимушеного шикарного образу.

Іноді виникає проблема відсутності достатнього тепла. Простий спосіб, як утеплити осінні черевики, це одягнути вологовідвідні носки або використовувати теплі устілки.

Лофери

Цього сезону ми побачимо лофери у глибоких осінніх відтінках, таких як бордовий, коричневий та лісовий зелений. Якщо ви хочете трохи більше росту без дискомфорту традиційних підборів, лофери на платформі – ваша відповідь. Прикраси, такі як ланцюги, металева фурнітура та вишиті деталі, додають розкоші до стриманого дизайну лоферів. З чим носити осінні черевики, щоб взуття виділялося, то це мінімалізм. Мінімалістичне вбрання підкреслюватиме вашу особливу пару.

Кросівки

Кросівки 80-х і 90-х років відроджуються в сучасній інтерпретації, що ідеально підходить як для повсякденного вуличного одягу, так і для спортивного образу.

Оскільки екологічна стійкість стає ключовим напрямком у моді, кросівки з екологічно чистих матеріалів стають популярнішими, ніж будь-коли. Від перероблених тканин до етично отриманої шкіри екологічно чисті кросівки не тільки краще для планети, а й стильні.

Для тих, хто віддає перевагу стриманій елегантності, мінімалістичні кросівки стануть обов'язковим придбанням цієї осені. У цій тенденції домінують білі, чорні та нейтральні тони, пропонуючи універсальний варіант, який легко перейде з денного до вечірнього.

Балетки

Балетки повертаються цієї осені, пропонуючи вам зручну альтернативу підборам, зберігаючи при цьому елегантність. Цього сезону балетки оновлені новими матеріалами, яскравими кольорами та стильними прикрасами. Шукайте пари з квадратними носами, металевою обробкою та м'якими устілками для додаткового комфорту.

Для жінок асортименти великі, а ось чоловічі осінні черевики з чим носити? Черевики Челсі є втіленням універсальності у чоловічій моді. Вони однаково підходять як до облягаючих, так і класичних костюмів, підходять як до формальних, так і до повсякденних ситуацій, що робить їх незамінним доповненням до вашого гардеробу.

Черевики Chukka будуть чудово виглядати з smart-casual, додаючи розслаблену, але стильну атмосферу у ваш ансамбль.

Але якщо ви хочете чогось трохи іншого і набагато виразнішого, спробуйте лофери з рифленою підошвою. Вони зберігають класичний дизайн, який існує вже кілька десятиліть, але все просто вміщено на більш товстій основі.

Загалом взуття для чоловіків роблять універсальним, тому ви можете його носити з усіма штанами, джинсами, куртками тощо.

Тепер настав момент найголовнішого – знайти свою ідеальну осінню пару. Це буде простіше зробити на нашому сайті або у магазинах MD Fashion!

  •  1  2
    3
    40 41 42 43 44 45 Чоловічі чорні хайтопи MANSON KASON Mexx Mexx Чоловічі чорні хайтопи MANSON KASON Mexx 5 790 грн
    NEW
  •  2  3
    9
    36 37 38 39 40 Жіночі білі снікерси PUNE OLLI Mexx Жіночі чорні снікерси PUNE OLLI Mexx Mexx Жіночі білі снікерси PUNE OLLI Mexx 5 490 грн
    NEW
  •  3  4
    22
    36 37 38 39 40 41 Жіночі чорні шкіряні лофери Rossini PRPY PRPY Жіночі чорні шкіряні лофери Rossini PRPY 4 790 грн
  •  4  5
    48
    36 37 38 39 40 Жіночі бежеві шкіряні лофери TH LEATHER CLASSIC LOAFER Tommy Hilfiger Жіночі чорні шкіряні лофери TH LEATHER CLASSIC LOAFER Tommy Hilfiger Tommy Hilfiger Жіночі бежеві шкіряні лофери TH LEATHER CLASSIC LOAFER Tommy Hilfiger 6 153 грн 8 790 грн
    -30%
Скільки коштують осінні черевики?

Вартість осінніх черевиків може змінюватись в залежності від бренду, матеріалу, моделі або місця покупки. Наприклад, взуття Gant обійдеться вам від 3995 до 10990 грн. Бренд Tommy Hilfiger та Tommy Jeans пропонує взуття на осінь від 2295грн до 11990грн. У Calvin Klein та Calvin Klein Jeans ви можете побачити ціни від 4495грн до 11890грн. У середньому ціни починаються від 3000грн, але можна потрапити на хорошу знижку, якщо стежити за новинами MD Fashion.

Які черевики купити на осінь?

На сайті MD Fashion ви можете побачити перелік осіннього взуття, яке зараз у тренді. Є челсі, хайтопи, уггі, козаки, тімберленди, високі чи низькі черевики, різні чоботи, ботфорти, ботильйони, трекінгові черевики, гумові чоботи та багато іншого. Вибирайте те, що вам личить.

Де можна придбати осінні черевики?
  • Walker Київ ТРЦ "Gulliver", пл. Спортивна, 1а
  • Walker Київ ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича, 176
  • Walker Київ ТРЦ "Prospekt", вул. Гната Хоткевича, 1в
  • Walker Київ ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 12
  • Walker Київ ТРЦ "Sky Mall", пр-т. Романа Шухевича, 2-Т
  • Calvin Klein Дніпро ТЦ "Most City", вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2
  • Stem/Walker Дніпро ТЦ "Most City", вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2
  • Tommy Hilfiger Дніпро ТЦ "Most City", вул. Королеви Єлизавети ІІ, 2
  • Gant Одеса Європейська 18
  • Tommy Hilfiger Одеса ТРЦ "City Center", пр-т. Небесної Сотні, 2
  • Walker Київ ТРЦ "Sky Mall", пр-т. Романа Шухевича, 2-Т
З чим носити светри?
Наступна стаття
З чим носити светри?