З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Додатково -5% при оплаті карткою на сайті. Деталі
044 585 50 40
Українська Російська
30 вересня 2024

З чим носити светри?

З чим носити светри?

Реалісти можуть підтвердити, що виглядати розкішно, коли на вулиці холодно, складно. Тим більше, коли наше бажання одягнутися може бути легко відбите безліччю факторів — наприклад, прогнозом погоди на день або верхнім одягом, який здається таким же нудним, як зимове небо. Однак не все втрачено! Є кілька способів, як модно носити светр і боротися з осінньою нудьгою.

Ви можете накинути світшот на спину або просунути один рукав кофти під руку, а інший на плече, потім зав'язати по діагоналі через тіло. Також подумайте про те, щоб зав'язати светр довкола талії. Якщо ви зав'яжете його високо, він замінить пояс і стягне вас на талії. Якщо ви одягнете його нижче, він виглядатиме трохи по-іншому, привертаючи погляд вниз, ніби ви носите штани з низькою посадкою. Експериментуйте, щоб побачити, що підходить до вбрання. Іноді важливий колір, наприклад, часто незрозуміло, з чим носити помаранчевий светр або з чим носити зелений светр.

Багатошаровий одяг

Звичайно, ви можете носити кофту окремо, але ви також можете стратегічно надіти її поверх простої футболки або для багатошаровості, може бути корисно купити її на розмір більше, ніж ви зазвичай носите, щоб почувати себе комфортніше. Надягніть кардиган великої в'язки або кашеміровий V-подібний пуловер поверх футболки або сорочки на ґудзиках.

Аксесуари

Додайте особливості простому бежевому светру за допомогою правильних аксесуарів. Підкресліть водолазку або глибокий V-подібний виріз масивним яскравим намистом, сміливими сережками або шовковою хусткою. Підперезайте вільний светр товстим рельєфним поясом-кушаком, щоб надати форму.

Гармонуючі елементи

Плануйте своє вбрання навколо форми вашої кофти, пам'ятаючи, що деталі повинні врівноважувати один одного. Вільний светр у парі з приталеною максі-спідницею створює шикарний та невимушений силует, ідеальний для затишного дня чи неформального вечора. Або темна водолазка з розкльошеними брюками створюватимуть гармонію смаку та тепла.

Колірні варіації

Найшвидший спосіб зробити ваше вбрання з об'ємного светра абсолютно шикарним - це вибрати монохромний. Ви можете зробити це з нейтральними кольорами, які завжди класичні та шикарні, або зробити заяву за допомогою сміливіших кольорів. Якщо не знаєте, з чим носити червоний светр або з чим носити светр бежевий, ви завжди можете використовувати монохромність.

Коли справа доходить до монохромного вбрання, не турбуйтеся про точну відповідність відтінків. Трохи різні тони виглядають разом приголомшливо.

Повсякденний одяг

Традиційні деталі доповнюють сучасні, стильні продукти, такі як легінси зі штучної шкіри або візерунками. Створіть консервативний вигляд повністю в темних відтінках із приталеним поло, структурованим блейзером, потертим денімом та пенні-лоферами.

Романтичне вбрання

Заправте об'ємну кофту в міні-спідницю, щоб отримати кокетливе вбрання, яке ще й зігріє вас. Заправляйте або використовуйте пояс, якщо не знаєте, як носити светр зі спідницею, щоб виділити фігуру та надати їй більше форми. Завершіть образ ботильйонами на високій підошві, чоботами до коліна або туфлями-човниками.
З чим носити светр оверсайз?

Громіздкий джемпер ідеально підходить для створення затишного, але стильного образу. Щоб збалансувати його вільний крій, надягайте приталений низ або заправляйте верх у штани чи спідницю, щоб надати форму. Ви також можете надягати його поверх суконь для невимушеного багатошарового образу або затягнути його ременем, щоб виразити талію. Пограйте з текстурами, такими як шкіра або складки, і завершіть образ улюбленої пари взуття. Кофти oversize зазвичай поділяються на дві категорії. Одна - вільна, укорочена oversize-посадка, а друга - пряміша, але подовжена. Якщо ви низького зросту, дізнайтеся, як носити короткий светр. Якщо він занадто довгий, ноги можуть виглядати короткими, а джемпер - дуже великим.

Величезний асортимент джемперів, водолазок, пуловерів, жилетів та багато іншого ви побачите на сайті або в магазинах MD Fashion. Купувати простіше з якісним та великим вибором!
  •  1  2
    6
    XS S M L XL XXL 3XL Чоловічий бежевий джемпер CLASSIC COTTON C-NECK Gant Чоловічий сірий джемпер CLASSIC COTTON C-NECK Gant Чоловічий чорний джемпер CLASSIC COTTON C-NECK Gant Чоловічий синій джемпер CLASSIC COTTON Gant Чоловічий блакитний джемпер CLASSIC COTTON Gant Чоловічий темно-синій джемпер CLAIC COTTON C-NECK Gant Чоловічий бежевий джемпер CLASSIC COTTON C-NECK Gant Чоловічий зелений джемпер CLASSIC COTTON C-NECK Gant Gant Чоловічий темно-синій джемпер CLAIC COTTON C-NECK Gant 4 792 грн 5 990 грн
    -20%
  •  2  3
    6
    XS S M Жіночий пуловер M-RENZA Diesel Diesel Жіночий пуловер M-RENZA Diesel 18 490 грн
  •  3  4
    3
    XS S M Жіночий блакитний гольф TJW MELANGE TRTLNCK FLAG Tommy Jeans Tommy Jeans Жіночий блакитний гольф TJW MELANGE TRTLNCK FLAG Tommy Jeans 5 490 грн
    NEW
    -15% у додатку
  •  4  5
    11
    S M L XL Чоловічий чорний джемпер Running dog gr r knit G-Star RAW Чоловічий бежевий джемпер Running dog gr r knit G-Star RAW G-Star RAW Чоловічий бежевий джемпер Running dog gr r knit G-Star RAW 6 790 грн
    NEW
Де купити якісний светр?
  • Gant Київ ТРК «Blockbuster», пр-т. Степана Бандери, 36
  • Gant Одеса ТРЦ «City Center», пр-т. Небесної Сотні, 2
  • Tommy Hilfiger Київ ТРЦ «Sky Mall», пр-т. Романа Шухевича, 2-Т
  • Tommy Hilfiger Київ ТРЦ «River Mall», Дніпровська набережна, 12
  • Tommy Hilfiger Дніпро ТЦ «Most City», вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
  • Diesel Київ ТРЦ «Ocean Plaza», вул. Антоновича, 176
  • MEXX Київ ТРЦ «Lavina Mall», вул. Берковецька, 6д
  • MEXX Одеса ТРЦ «City Center», пр-т. Небесної Сотні, 2
Скільки коштує звичайний светр?

Прості светри можуть коштувати від 585 грн. до 31 998 грн. Водолазки є від 260грн до 13999грн. В основному водолазки, гольфи та джемпери можуть бути бюджетними, залежно від бренду та якості. Розцінки на жилети починаються від 779грн і закінчуються близько 11000 грн. Сезонні пуловери та джемпери коштують від 399грн до 25 990грн.