З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
LAST CALL! Знижки до -70% за посиланням
044 585 50 40
Українська Російська
22 липня 2024

Джинси Diesel: як відрізнити підробку?

Джинси Diesel: як відрізнити підробку?

Бренди преміум-класу витрачають ресурси на втілення виробу, яке задовольнятиме всілякі потреби клієнта. Ці постійні перевірки забезпечують унікальність кожного виробу в межах конкретної лінійки продуктів. Ця спільність означає, що всередині кожного деніма є «підказки», що вказують на їхню справжність.

І навіть коли ви не розумієте, як визначити розмір джинсів Diesel, розробник допоможе вам, вказуючи на багато деталей, на відміну від копії. Підроблені джинси виготовляються максимально дешево із використанням низькопробних тканин. Маючи обмежені бюджети, які можна витратити на відтворення зовнішнього вигляду джинсів, шахраї намагаються імітувати зовнішній стиль одягу, не переймаючись копіюванням того, що знаходиться всередині справжніх джинсів.

Продукція дизайнерського бренду Diesel – гаряча мішень для фальшивомонетників. Поширена проблема, з якою стикається більшість, — незнання того, як виглядають справжні авторські вироби. Diesel джинси: як відрізнити підробку і почати краще розумітися на фальсифікованих речах читайте далі.

Внутрішня частина одягу

Хоча кожен виробник використовує різні способи виробництва свого одягу, зазвичай вони наслідують загальну структуру. Внутрішні етикетки та панелі, що відповідають стилю та розміру джинсів, будуть виконані дрібною, щільно прошитою ниткою. Зшивання ниток близько один до одного займає більше часу. Це знак якості.

Підроблена етикетка матиме довші прошиті нитки та більшу відстань між ними, а це означає, що одяг можна буде скопіювати швидше. Шви на справжніх джинсах матимуть однорідну структуру. Всі внутрішні та зовнішні шви будуть дуже акуратними.

Там, де шиють джинси Diesel, обов'язково роблять щонайменше 1 або 2 внутрішні етикетки, що позначає номер моделі або код стилю. Багато лейблів не вшивають ці номери на етикетку. Натомість вони друкуються на етикетках за допомогою друкованої форми.

Ця процедура шовкографії займає більше часу і потребує ресурсів, яких немає у фальшивомонетників. Таким чином, на етикетці підроблених джинсів можуть бути вишиті номери та коди стилю. Вивчивши задню частину етикетки, можна побачити, що код стилю, надрукований методом трафаретного друку, не матиме жодних стібків за ним. Воно має бути простим, без швів, що проступають.

Ще однією ознакою того, що джинси не підробка, є використання виробником відповідних шрифтів. Підроблені джинси не вимагають такої уваги до деталей та можуть бути прошиті прямими, жорсткими лініями. Цифри можуть бути тоншими, не округленими і не вигнутими.

Пристрої безпеки у виробництві

Мікрошви - це засіб захисту від підробок, що використовується на дизайнерському одязі. У цьому виробничому процесі використовується високоточне обладнання для вшивання крихітних, майже мікроскопічних ниток із цифрами або літерами на етикетці на внутрішній стороні одягу.

Через високі витрати та технічні знання, необхідні для використання такого пристрою захисту, у фальсифікаторів не буде можливості відтворювати або копіювати такі методи.

Мікрошви зазвичай розміщуються поверх смужки металевої фольги та знаходяться у нижній частині етикетки. Щоб уважно розглянути мікрошов, може знадобитися збільшувальне скло.

Застібки на джинсах

Застібки на справжніх джинсах майже напевно матимуть логотип чи назву виробника. У більшості випадків на внутрішніх застібках буде вказано символ або позначку.

Ще одна ключова ознака справжності джинсів - язичок блискавки та бігунок. На блискавці може бути надпис виробника або його логотип. Підроблені джинси не мали б цього і являли собою порожній язичок на блискавці без штампу.

Кольори, матеріали та текстиль

Джинси торгової марки виготовлені з текстилю найвищої якості. Тканина здаватиметься важчою, оскільки вона зроблена з більш товстої пряжі. Підроблені джинси часто виготовляються із набагато дешевшого та тоншого матеріалу. Забарвлення може виглядати дивним або мати потіки фарби та зміни кольору на джинсовому матеріалі.

Пам'ятайте, як відрізнити оригінальні джинси Diesel, адже фальшивомонетники постійно вдосконалюють свої методи, тому дуже важливо бути проінформованими та пильними при здійсненні покупок. У разі сумнівів рекомендується проконсультуватися зі службою підтримки клієнтів Diesel або звернутися за допомогою до професійної служби автентифікації. А також, звертаючись до магазинів або на сайт MD Fashion, ви точно можете бути впевненим в оригінальності кожного продукту! Вдалих покупок!

  •  1  2
    99
    24-32 25-32 26-32 30-32 Жіночі чорні джинси 2016 D-AIR Diesel Diesel Жіночі чорні джинси 2016 D-AIR Diesel 2 517 грн 8 390 грн
    -70%
    LAST CALL!
  •  2  3
    7
    28 30 Чоловічі сині джинси 2040 D-AMAGE JOGG Diesel Diesel Чоловічі сині джинси 2040 D-AMAGE JOGG Diesel 6 676 грн 16 690 грн
    -60%
    LAST CALL!
  •  3  4
    21
    29-32 Чоловічі чорні джинси 1986 LARKEE-BEEX Diesel Diesel Чоловічі чорні джинси 1986 LARKEE-BEEX Diesel 2 916 грн 7 290 грн
    -60%
    LAST CALL!
  •  4  5
    86
    25-32 26-32 Жіночі темно-сині джинси 1978 D-AKEMI Diesel Diesel Жіночі темно-сині джинси 1978 D-AKEMI Diesel 3 177 грн 10 590 грн
    -70%
    LAST CALL!
Де купити в Києві?
  • Diesel Київ ТРЦ "Ocean Plaza", вул. Антоновича, 176
  • Diesel Київ ТРЦ "Sky Mall", пр-т. Романа Шухевича, 2-Т
  • Diesel Київ ТРЦ "River Mall", Дніпровська набережна, 12
  • Diesel Київ ТРЦ "Lavina Mall", вул. Берковецька, 6д
  • Diesel Київ ТРЦ "Respublika Park"м. Київ, вул. Кільцева дорога, 1
Де продається Diesel в Україні?
  • Diesel Дніпро ТЦ "Most City", вул. Глінки, 2
  • Diesel Одеса Катерининська 19
  • Diesel Одеса ТРЦ "City Center"м. Одеса, пр-т. Небесної Сотні, 2
Скільки коштує Дизель одяг?

Скільки коштують джинси Diesel ви можете дізнатися у розділі джинсовий одяг на нашому сайті. Найдорожча модель цього сезону коштує 40300 грн. Вартість майки Diesel, топа або футдолки починається від 13000грн і досягає 37590грн за ультра-модний топ T-HAILYNA.

Чоловіків часто цікавить, скільки коштує ремінь Дизель?

Недорогий брендовий ремінь обійдеться в 2900грн. А ось якщо ви хочете стильний аксесуар, який підійде і під джинси і під діловий костюм, рекомендуємо придбати ремінь MONOGRAM B-MONOGRAM LE BELT за 7250грн.

Скільки коштує сумка в Україні?

Сумка Дизель джинсова різних моделей коштує 25990 грн., біла сумка Diesel - одна з найбільш затребуваних - її ціна близько 20 000 грн.

Скільки коштує оригінал сумки Дизель 1DR?

Це найпопулярніший запит сезону 2023-2024 років. На сайті MD Fashion величезний вибір моделей сумок Diesel 1DR від 11500грн від 30000грн

Які плаття зараз в моді?
Наступна стаття
Які плаття зараз в моді?