З MD Fashion app простіше!
Відкрити у додатку MD Fashion
Відкрити
Додатково -5% при оплаті карткою на сайті. Деталі
044 585 50 40
Українська Російська
21 березня 2023

GANT “Not just aNY place” - нова кампанія бренду SS23

GANT “Not just aNY place” - нова кампанія бренду SS23

Американський бренд GANT презентує свою кампанію SS23, зйомки якої відбулися у жвавому районі Ноліта – передмісті Нью-Йорку. Кампанія віддає шану корінням бренду, який був заснован у 1949 році в кампусі коледжу східного узбережжя.

 

Зйомку кампанії зробив британський фотограф Бен Біджент, а стилізація лягла на плечі Дельфін Дан’є.

 «Кампанія весна/літо 2023 повертає нас на креативні вулиці Нью-Йорка та звеличує місто, натхненне американськими музами моди 1970-х і 1980-х років»- сказав Крістофер Бастін, креативний директор GANT.

Знайомство з акторським складом:

Аїда: манера одягатися Аїди така ж яскрава, смілива та багатогранна, як і мистецька сцена Нью-Йорка. Додавши в образ один-два яскравих предмета – вона уособлює творчу енергію міста.

Тамел: гітарист та мастер поєднання повсядкенного одягу з вінтажними елементами.

Тесс: виглядає легко та стильно. Її стиль впевнений і витончений з  акцентом на деталях, стриманий силует і атмосфера, повна особистості.

Тайлер: Якщо ви запитаєте Тайлера з чого складається гарний лук, то він відповів би що це сміливе поєднання кольорів і грайливой багатошаровості одягу. Його вибір одягу такий же динамічний, як модна сцена Нью-Йорка, а його стиль такий же сміливий, неповторний і різноманітний, як місто, яке він називає своїм домом.

Нова колекція вже доступна в офіційних магазинах бренду та на сайті.